GreekEnglishSpanish
Φωτογραφίες 
Τελευταία Νέα 
Πρόγραμμα 
Μαθήματα Χορού 
Που Βρισκόμαστε 
Δελτίο Τύπου 
Φόρμα Εγγραφής στην mailing list 
Επικοινωνία 

 

  

  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Στην οδό Φαραντάτων 41 βρίσκόταν  το PALENQUE μέχρι τον Ιούνιο του 2012.
Όχι το καλλιτεχνικό και αρχιτεκτονικό μνημείο των Μάγιας του Μεξικού αλλά ένα ατόφιο κομμάτι  μουσικής κουλτούρας της Λατινικής Αμερικής.

Από το 1994 λειτουργούσε ο ‘ναός’ της λάτιν μουσικής που μπαίνοντας μέσα , από την πρώτη στιγμή βρισκόσουν  στην ψυχή ενός εξωτικού και σαγηνευτικού τρόπου διασκέδασης που για τους λατίνους είναι τρόπος  ζωής. Οι τοιχογραφίες , οι πίνακες και η γενικότερη διακόσμηση του χώρου δημιουργούν μια αυθεντική εικόνα Λατινικής Αμερικής.  Μετά από απουσία μίας σεζόν από την 01 Νοεμβρίου του 2013 το PALENQUE σε συνεργασία με το ‘Έν Αθήναις’ μετέφερε αυτή την ατμόσφαιρα στην οδό Ηρακλειδών 12 στο Θησείο στον όροφο του Έν Αθήναις’ όπου θα λειτουργεί όπως και στη  Φαραντάτων από Τετάρτη ώς Κυριακή. 

Από φέτος γυρίζει πάλι στην περιοχή του στου Ζωγράφου. Στον πολυχώρο  ‘Rock Architecture’  στην λεωφόρο ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ 23 Ζωγράφου και στον 1Ο όροφο που ήταν το club ‘DODZZ’ . Η επιλογή  αυτή έγινε με κύριο γνώμονα την κάλυψη όσο δυνατόν περισσότερων επιθυμιών των ανθρώπων που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Στον καινούργιο χώρο υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πίστα για χορό και υποδομές για live παραστάσεις όπου ήταν και  το ζητούμενο από πολλούς  από τους ανθρώπους που έρχονται να διασκεδάσουν στο  PALENQUE και μας το είχαν εκφράσει την προηγούμενη χρονιά. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους  του Έν Αθήναις’ για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε την προηγούμενη σεζόν.  Έτσι λοιπόν  ξεκινάμε την Τετάρτη 01 Οκτωβρίου 2014  στον χώρο που προαναφέραμε με πολλές εκπλήξεις  (λόγο γενεθλίων 27 Οκτωβρίου ) και ευχόμαστε σε όλους μια καλή σεζόν.

Αυτόν τον τρόπο ζωής μυείσαι στο Palenque που είναι το στέκι εκλετών θαμώνων και ξεχωριστών μορφών  του χώρου της λάτιν μουσικής.
Όλοι όσοι ψάχνουν την αυθεντική, ποιοτική και ξέφρενη διασκέδαση, στο μοναδικό περιβάλον του Palenque στο Θησείο πλέον μπορούν να χορέψουν σάλσα, μάμπο, ρούμπα, μερέγκε, κούμπια, μπατσάτα, τσα-τσα στο ωραίο ξύλινο πάτωμα του.

Την αυθεντικότητα και την ποιότητα συμπληρώνουν οι καλύτεροι DJ της λάτιν μουσικής στην Ελλάδα  Από το εξωτερικό στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί οι : ΗΕΝRY KNOWLES ( No 1 latin  dj στον κόσμο από Νεα Υόρκη), IVAN AROYO ( από Νέα Υόρκη) , PAPLO BAT ( από Αργεντινή) LADY DJ TANIA ( από Τρινιταντ).

Το Palenque πρωτοπόρο στο είδος του άρχισε από την αρχή της λειτουργίας του να φιλοξενεί πολυμελή συγκροτήματα από την Λατινική Αμερική και την Νέα Υόρκη με σκοπό την διάδοση τούτης της συναρπαστικής μουσικής στην ορθάνοικτη σε θερμά ακούσματα Ελλάδα Από τα δεκάδες συγκροτήματα που έχουν φιλοξενηθεί ενδεικτικά αναφέρουμε τα : JUAN FORMEL Y LOS VANVAN ( θέατρο Λυκαββητού 1999), LARRY HARLOW( Μαέστρος των θρυλικών FANIA ALL STARS) , CAMILO AZUQUITA, HERMAN OLIVERA, ROBERTO PLA, SUZANA BACA, MERCADONEGRO, LUISITO ROSARIO, FRANKIE MORALES( ο τραγουδιστής του αξέχαστου TITO PUENTE), FRANKIE VASQUEZ,ORLANDO WATUSSI, RAY BAYONA, ALFREDO DE LA FE ( το καλύτερο λάτιν βιολί στον κόσμο), JIMMY BOSCH( το καλύτερο λάτιν τρομπόνι στον κόσμο), RAY DE LA PAZ( ο τραγουδιστής των SPANICH HARLEM ORCESTRA με το τελευταίο GRAMMY για την λάτιν μουσική) κ.α.

Στον καινούργιο χώρο θα γίνονται περιστασιακά live με μικρά σχήματα και τα μεγάλα γκρούπ από το εξωτερικό που θα κανονιστούν μέσα στην σεζόν θα γίνονται σε ένα μεγάλο χώρο συναυλιών πάλι στο κέντρο.

Όλα αυτά εφ’ ενός έθεσαν και θέτουν τις βάσεις για προσεχείς σημαντικές λάτιν εκπλήξεις, αφετέρου καταδεικνύουν την συνέπεια , την επιμονή και την γνώση ενός χώρου που εν πολλοίς είναι υπεύθυνος για την σημερινή δημοτικότητα της λάτιν μουσικής στην χώρα μας.

Από το Palenque φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αυθεντικά εξωτικά κοκτέιλς MOJITO , DAIQUIRI, CAIPIRINHA, MARGARITA όπως και πλήθος ποτών από την πολύ καλά ενημερωμένη κάβα του όπου προτείνει και προσφέρει το  εκπαιδευμένο προσωπικό του.
Με αυτά και πολλά καινούργια το Palenque θα  διανύσει την 21η   σεζόν του ελπίζοντας να συνεχίσει να προσφέρει ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης στην Αθηναική νύχτα όπως αυτό ξέρει μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του λάτιν.
 
 

Διεύθυνση: ΟΥΛΟΦ ΠΑΛΜΕ 23 ΖΩΓΡΑΦΟΥ  -  Κινητό:  6959871465  -  Τηλ. 210-7472472 , 210-7472907

 

Web Design web-site