Το  PALENQUE club

Παρουσιάζει την 8.9.10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2008

TITO ALLEN`EL Elegante de la Salsa’

Όχι χωρίς λόγο ο TITO ALLEN αποκαλείται ‘The elegant one’, επειδή έχει την πιο γλυκιά, πιο αληθινή  φωνή από πολλούς salseros  που τραγουδάνε σήμερα. Μετά από τριάντα πέντε έτη στην δουλειά αυτή είναι στην κορύφωση των δυνατοτήτων του.  Η σπάνια φωνή του ο συγχρονισμός του, όπως επίσης και η εκτέλεσή του μαζί με την εμπειρία του τον κατατάσσουν σε έναν από τους κορυφαίους salseros παγκοσμίως.

Και τι εμπειρία! Αναδείχθηκε  επάνω στη σκηνή με τον μεγάλο RAYBARRETO εξ’ αιτίας του πολύ μεγάλου album  `Jndestructible’ που έγινε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία στη Νότια Αμερική, τη Νέα Υόρκη και το Πουέρτο Ρίκο και θεωρείται ακόμα και σήμερα ένα από τα καλύτερα salsa album όλων των εποχών. Το ‘Hijo de Obatala’ και `Llanto de Cocodrilo’  ήταν δύο ακόμα τραγούδια που έβαλαν τον TITO στη θέση του πιο αγαπημένου νέου sonero της Νέας Υόρκης ή του ‘salsasinger’.

Οι Tipica 73 ήταν η πιο καυτή μπάντα στη Νέα Υόρκη σε όλο το δεύτερο μισό της δεκαετίας του ’70 και ο TITO τραγουδώντας μαζί τους έβγαλε πάρα πολλές επιτυχίες όπως το κλασικό ‘Para cochero’.

Η επιτομή αυτής της διαδρομής του στη salsa, ήταν η συνεργασία του σαν  τραγουδιστής με τη ορχήστρα του μεγάλου Tito Puente.

Αλλά και ως σόλο καλλιτέχνης ο TITO έχει τραγουδήσει πολλά  από τα πιο μεγάλα hits της salsa με αποτέλεσμα να γίνει παγκοσμίως γνωστός.

Μερικά από αυτά είναι:  `Maldades’, `Feliz Υ Dichoso’, ‘Beyond’,’Unique’, `Ahora Υ Siempre», `Untouchable’, και πολλά άλλα. Ο TITO ALLEN συνεχίζει να ταξιδεύει και να τραγουδά σε διαφορετικά μέρη του κόσμου και να αποδεικνύει ότι είναι ένας υπέροχα ταλαντούχος τραγουδιστής και μαγνητικά ελκυστικός εκτελεστής.

Στις εμφανίσεις του TITO ALLEN στο PALENQUE θα συνοδεύσουν, ο πιανίστας των MERCADONEGRO CESAR CORREA και η δεκαμελής μπάντα ‘LATIN ALL STARS DEL PALENQUE’ που αποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς και τραγουδιστές που ζούν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Ώρες έναρξης: Παρασκευή και Σάββατο 00:30 και Κυριακή 22:30

ΔΕΙΤΕ VIDEO

Leave Comment